© 2012 BTS | Home | AGB | Impressum | sitemap

Berlin-Tourist-Service
Seien Sie unser Gast
BTS Logo
Hej Vores team Busrundture Specielle ture Cabrio-ture Bådsture Kontakt

Busture gennem byen

Berlin Highlights

3 timer

Bustur                    € 229,00

Bustur gennem Berlin, beskrivelse

Reservations kode SRO1

Reservation


Berlin Total

6 timer

Bustur                    € 439,00

Bustur gennem Berlin, beskrivelse

Reservations kode SRO2

ReservationAlle priser er inklusive moms


Tilbuddet gælder for grupper, med transport i egen bus.


Beskrivelse af ture


Berlin Highlights


Turen starter ved jeres hotel. På denne tur oplever I alle de steder, man skal have set i Berlin. Nyd den flotte kulisse af ”Gendarmenmarkt”, den pragtfulde boulevard ”Unter den Linden”, den smukke ”Pariser Platz” og rejs med os gennem ”Brandenburger Tor”. Selvfølgelig stopper vi ved ”Reichstag”. ”Kurfürstendam” og ”Potsdammer Platz” ligesom rester af den tidligere mur gennem Berlin står på programmet – 3 timer i Berlin – på den fineste måde.

tilbage


Berlin Total


Turen starter ved jeres hotel. På denne 6 timers tur gennem metropolen Berlin oplever I byen med dens mange facetter – intensiv og intim. Hovedvægten ved denne tur er på berømte bygninger og deres arkitektur, det man skal have set i Berlin. Desuden besøger vi steder, som efter murens fald gik lidt i glemmebogen. Nyd den flotte kulisse af ”Gendarmenmarkt”, den pragtfulde boulevard ”Unter den Linden”, den smukke ”Pariser Platz” og rejs med os gennem ”Brandenburger Tor”. Selvfølgelig stopper vi ved ”Reichstag”. ”Kurfürstendam” og ”Potsdammer Platz” ligesom rester af den tidligere mur gennem Berlin står på programmet.


Efter ca. en times frokostpause starter vi anden del af turen. Her kommer vi ud til det ”gamle Vestberlin”. Charlottenburg slottet, Olympiastadion, Zitadelle Spandau og mange andre interessante steder, man ikke ville havet troet ligger i Berlin og som gør denne  tur til en særlig oplevelse. Her lærer du virkelig byen  med  dens mange at kende.

tilbagePotsdamer Platz Gendarmenmarkt Schloss Bellevue Kongresshalle Berlin, Schwangere Auster Laterne mit Goldelse an der Siegessäule